Translate

söndag 8 juni 2014

Fast i dimman - Byxholm

Vi sov gott och vaknade så sent som kl.9. Det regnade då vi vaknade, men rätt snabbt så hade vi klart väder. Vi beslöt oss för att stanna på Byxholm och bada bastu efter lunch

Efter en skön bastu med dopp, i kallt vatten, så tog Wilma och jag en tupplur. Basti tog en promenad för att se var övriga båtar ligger. Sen fick vi den nya ankarolinan på plats. Nu har vi ankarolina på var sida. Livbojen fick vi placera på yttersidan om den nya ankarolinan.

Efter korvgrillning vid 16-tiden tänkte vi bege oss av mot Ekenäs, men då kom dimman som synes nedan. Vi har spelat Plump och druckit te för att få tiden att gå. Nu är klockan 18.30. Det ser faktiskt ut som om dimman lättar nu. Nu får vi ge oss av :-)

Vi är i dimman, man ser knappt något.

Vi kom oss iväg. Först fick vi köra undan dimman. Basti hoppades på segling, men då vi kom undan dimman avtog vinden. Så vi körde för motor hela vägen hem. 

Klockan 20.05 styrde jag in Baie på sin plats i hemmahamnen. Det gick rätt bra :-) ingen fick panik. Det var lugnt väder, ett bra tillfälle att träna. 

Det blev en fin inledning på säsongen. Hoppas det fortsätter så. Inga kommentarer:

Skicka en kommentar