Translate

lördag 7 juni 2014

Byxholm - säsongen 2014 inleds

Idag är vi på vår första tur med Baie denna säsong. Rätt så mycket senare än ifjol, men vi får väl inse att ibland går det inte snabbare än så. Vi har ju också ett hus att sköta. 

Baie sjösattes den 26.5. Efter det har vi förberett och fyllt Baie med de nödvändigheter som behövs i sommar. Vi har inte egentligen saknat något väsentligt ännu. Förutom att jag förstås glömt ett sängtäcke hemma. Nå, det skall nog gå bra ändå. 

Vi startade från hemmahamnen kl.11.45. Det tog en stund innan vi kunde bestämma oss för dagens mål. Slutligen tog vi sikte på Byxholm. Hit kom vi kl.13.20. Vi körde för motor hela vägen. Vinden var sydvästlig och kall.

Väl i hamn blev det lax och nypotatis. Så gott det smakade! Sen tog vi en promenad på Byxholm. Vi avnjöt också en tupplur :-) det var skönt. Vi beslöt oss för att stanna här över natten. 


Då vi vaknat tog vi en fika och läste i våra nyinköpta tidningar. Mysigt. Det var varmt och skönt i sittbrunnen då vi hade kvällssol. Där efter lärde vi Wilma spela kortspelet Plump. 

Sen har dagen gått med rasande fart medan vi småpysslat. Basti satte storseglet på plats. Nu bloggar jag på mobilen, det brukar jag inte göra. Det går ju bra, men tycker det är tråkigt då jag inte kan lägga bildtext. Go'natt!
Inga kommentarer:

Skicka en kommentar