Translate

onsdag 19 juni 2013

Heldag i Hangö


Onsdag 19.6.2013 Östra hamnen, Hangö

Idag har vi hållit till i Östra hamnen i Hangö hela dagen. Vi har bland annat besökt Kvällstorget, som började redan klockan 13.30. Vi handlade en hel del; blåbär, engelsk fudge, rökt lax och rökta räkor. Fudgen gjorde inget större intryck på oss, men allt annat var riktigt gott J Speciellt den rökta laxen är värd att prisas, lagom rökt och mycket saftig.

Basti och Wilma sjösatte vår gummibåt och sedan var Wilma ute och rodde tillsammans med en kille i samma ålder. De har lekt tillsammans hela dagen, rott med var sin båt och lekt i parken.

Idag har hamnen fyllts med fler båtar. Det märks att midsommaren står inför dörren. Åter igen visade det sig att världen är liten. Båten S/Y Susan mitt emot oss, på andra sidan bryggan, är min kollegas. Måste säga att besökshamnen var riktigt trevlig, med möjlighet till bastubad hela dagen. Hit kan vi återvända senare i sommar.

Imorgon bär det av till Strömma kanal. Vädret ser ostadigt ut, med regnskurar. Vindförhållandena ser där emot rätt bra ut. Sydvästlig vind 4-11m/s.


Efter lyckad sjösättning skulle livräddningsbåten testas.

Mängder av godis på Hangö kvällstorg.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar